Bizakodnak

2023.12.19. 21:35

Fényes jövő elé néznek a Tatai Városgazdánál: nagy tervekkel várják az új évet

A cég idei és jövőbeni terveiről is beszéltek a Tatai Városgazda Kft. karácsonyi ünnepségén.

Kemma.hu

A hagyományokhoz híven idén is évzáró találkozóra gyűltek össze a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai, akik a Pikantó Étteremben értékelték az idei esztendőt. A cég közösségi oldalán számoltak be arról, hogy az önkormányzat városüzemeltetési cégénél 67 főállású és 20 közfoglalkoztatottságú munkatárs látja el a feladatokat. Dr. Szerencsi Richárd, a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. cégvezetője szerint 2023 kihívásokkal teli, kiszámíthatatlan év volt.

– Nyilván vannak akcióterveink a különböző helyzetekre, de mindig jönnek új és új dolgok. Ebben a tekintetben idén például több ízben is adott pluszfeladatokat az időjárás. A tavaszi esőzések és a tél eleji hóesés miatt több fa is kidőlt, valamint számos esetben volt szükség tereprendezésre a viharok után. Az év során megkezdtük a gépparkunk fejlesztését, a cég nemrég beszerzett egy 26 lóerős motorral működő rézsű-nyírót, amely tavasszal áll munkába. Emellett pedig már megrendeltünk egy emelőkosaras gépjárművet, amire nagy szükségünk van a városüzemeltetési feladatokhoz. A célunk a jövőben is az, hogy magas minőségű munkát, szakmunkát végezzünk. Reméljük, hogy lehetőségünk lesz a szakembergárda bővítésére és újabb gépek beszerzésére is – mondta a cégvezető. 

A Városgazda jövő évi tervei között szerepel például további ivókutak felújítása, az angolkerti kapuk megújítsa, valamint kiemelt területként az egész Angolkert, melyben 2024-ben is lesznek padfelújítások, szeméttároló cserék és a növényzet megújítása.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában