Rögbi

2023.12.22. 18:16

Esztergomit választott az Év önkéntesének a Magyar Rögbi Szövetség

Év önkéntese díjjal tüntette ki a Magyar Rögbi Szövetség az esztergomi Vodicskáné Ráczkövi Ildikót (Vodi Ildó), aki hosszú évek óta számtalan alkalommal és eseményen vállalt önkéntes munkát, elhivatottan segítette a rögbis közösséget a hazai és nemzetközi rendezvényen egyaránt- közölte a honi szövetség.

A szervezet Facebook-oldalán azt írják, hogy minden esztendőben az év önkéntese díjjal szokták elismerni a rögbi sport alapvető értékét, az önkéntesek munkáját. Az idei díjazott kapcsán megírták, hogy Vodi Ildó fia, Vodicska Hunor az Esztergomi Vitézek saját nevelésű játékosa, aki már a válogatottban is szerepel.

Az év önkéntese ott segít, ahol tud. Ha kell, jegyzőkönyvet vezet, adminisztrációs feladatokat is végez. Arra is többször volt példa, hogy a mérkőzések után saját készítésű süteményekkel lepte meg a sportolókat.

A szövetség kiemelte azt is, hogy Vodi Ildó júniusban, az Olimpiai Reménységek Versenyén példa nélküli módon szervezte meg és bonyolította le mintegy 300 fő étkeztetését. Az önkéntesség mellett a motorozás a másik szenvedélye, a Trophy 7”s versenyre például kedvenc motorjával, egy Harley Davidsonnal érkezett meg. Az év önkéntese egyébként egy szociális intézmény igazgatójaként elhivatott és sikeres vezetőjeként is ismert, igazi közösségi, csupaszív ember, aki önzetlenül segít másokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában