Elrepít

2023.12.09. 13:34

Kisfalusi Szelfik Naszályon: elkészült Kandász Andrea kisfilmje +VIDEÓ

Naszály fejlődését mutatják be a Kisfalusi Szelfik sorozat kisfilmjében .

Kemma.hu

Elkészült a Kisfalusi Szelfik sorozat naszályi része, ami egy  Komárom-Esztergom vármegyei kis településbe repíti el a nézőket. A kisfilmet a Magyar Falu Program közösségi oldalán mutatták be. 

Mint írták: először kocsiba szálltak, hogy az újraaszfaltozott belterületi szakaszokat próbára tegyék, majd bringára pattantak, hogy a megújult kerékpárúton meg se álljanak az ovisokig és a mazsorettekig, akik úgy tűnik, egy napon bajnokok lesznek. Ezután a legkisebbekhez is ellátogattak az oviba, ahol a felújított udvaron nézték meg a legújabb játékokat. Hozzátették: hatalmas fejlődésen ment keresztül ez a kis község.

Mint arról korábban beszámoltunk: Naszályon forgatott Borszéki Ferenc rendező-operatőr és Kandász Andrea televíziós műsorvezető, író, médiaszakember, főszerkesztő, producer. A település közösségi oldalán számoltak be arról, hogy a kisfilmben a Magyar Falu programban megvalósult fejlesztéseket mutatják majd be.

Naszályon település polgármestere, dr. Maszlavér Petra kalauzolta végig a stábot. A művelődési házban és a napköziotthonos óvodában megvalósult korszerűsítéseket, a naszályi mazsoretteket, az óvodásokat, a grébicspusztai útfelújítást, valamint az új kerékpárutat várhatóan augusztus után láthatjuk majd viszont a televízió képernyőjén. Kandász Andrea még egy kedves kis videót is készített az egyik mazsorett anyukájával, aki gyönyörű kontyot készített kislányának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában