Időpont változás

2023.12.01. 13:42

Az időjárás közbeszólt: mégsem a tervezett időpontban kezdődik az Esztergomi Adventi Vásár

Néhány napra kiterjedő havas beijesztés után melegfront érkezett hazánkba, amelynek egyik apró, de Esztergom számára mégis jelentős folyománya az adventi vásár fő attrakciójának számító jégpálya látványos megnyitásának időpontváltozása. Esőben ugyanis nem lehet a szabadtéri jégpályát minden igényt kielégítően használni.

Kemma.hu

Az esztergomi főtéren lévő jégpálya akár december 2-án is kinyithat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A terv az volt, hogy az Esztergomi Adventi Vásárt december 1-jén, a fő attrakciónak számító jégpálya zenés-táncos showműsorával nyitják meg. Az időjárás közbeszólt, a kitartó eső miatt a Hoffmann Korcsolya Akadémia lenyűgözőnek ígérkező show-ját lefújták, azt december 8-án mutatják be. A városi turisztikai honlap, a visitesztergom.hu oldal által adott tájékoztatás szerint a jégpálya – az időjárás függvényében – december 2-án délelőtt 10 órától megnyílik, az adventi vásár hivatalos megnyitója pedig ugyanezen napon délben lesz. A szervezők javasolják, hogy a karácsonyig tartó adventi vásár minden napjára jutó sokféle programról a fenti és az Esztergomi Adventi Vásár facebookos felületeken kövessék az érdeklődők a fejleményeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában