Rendezvények

2023.12.02. 15:07

Az adventi programbőség az esztergomi piacra csábít

Az Esztergomi Piac december hónapban is különleges programokkal készül, hogy még színesebbé tegye a téli időszakot. Lesz adventi gasztroest, régiségvásár, kézműves vásár és még számos más esemény.

Kemma.hu

December másodikán, szombaton 7 és 13 óra között különleges vásár lesz az Esztergomi Piacon, ahol emléktárgyakat, műszaki cikkeket, textíliákat, dekorációkat, könyveket, képeslapokat és sok más használt terméket vásárolhatnak a vevők. A téren 6-tól egészen karácsonyig fenyőfák is várják új tulajdonosaikat. 

A piac közösségi oldala szerint kerek szám az idei a Gyepsey házaspár életében, hiszen a Somogy megyei Iharoson élő őstermelők immár 45 éve árulják saját nevelésű ezüst-, luc- és nordmann fenyőfáikat Esztergomban. December 8-án aztán Gasztroséta lesz a Piac utcájában, másnap pedig ruhabörze, ahol több tucat asztalon találhatunk a szezonális időjárásnak megfelelő új és használt ruhadarabokat. December 10-én lesz az Adventi Régiségvásár, amely már hagyomány. December 15-én aztán Adventi Gasztroest Különkiadás is lesz sült gesztenyével, forralt borral és igazi békebeli karácsonyi hangulattal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában