Hírlevél

2023.12.08. 22:54

A nap legfontosabb hírei egy helyen - 2023.12.08.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Hókáosz Tatabányán: egymás után dőltek a fák, közlekedni is alig lehetett csütörtökön. Gál Csaba, a Fidesz-KDNP tatabányai frakcióvezetője szerint ilyen helyzetekben érdemes lenne hómunkásokat felvennie a városnak, ahol a helyzet péntekre sem javult túl sokat

Ahogy egyik napról a másikra beköszöntött a hideg, olyan hirtelen jelentek meg a gyerekeknél a felső légúti betegségek. Az orr­folyással, enyhe torokfájással nem rohanunk azonnal orvoshoz, viszont komoly dilemmát jelent, milyen természetes megoldást válasszunk. Balpataki Laura Ivett felsőfokú gyógynövény technológus szerint vannak olyan teafőzetek, amelyekkel könnyebben átvészelhető ez az időszak.

Cuki videón mutattuk meg, ahogy a Viszkis két mindkét kezében szánkókat húzva élvezte gyerekeivel a lehullott nagy havat.

Semmit nem vitt el, csak enni és inni járt a házakba Neszmély és Dunaalmás betörője. A hajléktalan férfi hetek óta háztól-házig járt Neszmélyen. A zárak sem jelentettek neki akadályt.

Így dönthető el a tünetek alapján, hogy Coviddal vagy influenzával küzdünk. Még enyhe tünetek esetén is maradjunk otthon, hogy megóvjunk másokat.

Érkezhetnek az uniós források Magyarországra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában