Ne maradj le!

2023.12.11. 21:12

A nap legfontosabb hírei - 2023.12.11.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Hódít a nordmann - utánajártunk, mit választunk, mennyiért, és hol érdemes tárolni a fát. Hihetetlen de jövő héten vasárnap már lázasan díszítjük a karácsonyfát. A lakás ékét addigra kell kiválasztani, megvenni és hazavinni. Na, meg persze befaragni, felállítani és ünnepi díszbe öltöztetni. Utánajártunk, mennyit kell fizetni az idén a fáért, és melyik fajtát keressük az árusok szerint.

Reviczky Gábor Karinthy-gyűrűt kapott. A köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat Budapesten. Az 1975 óta adományozott Karinthy-gyűrűt az idén Reviczky Gábor vehette át.

Sokkoló baleset a komáromi Erzsébet-hídnál: autó zuhant a mélybe +fotók. A baleset helyszínére mentőhelikoptert is riasztani kellett.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Így lett második a Sztárban sztár leszek! döntőjében Gyermely büszkesége, Széchenyi Lili. Széchenyi Lili, a legnagyobb magyar ükunokája hatalmasat énekelt a Sztárban sztár leszek! döntőjében. A zsűri és a vendégelőadó is áradozott alázatos munkájáról, hihetetlen előadói képességeiről. Megyénk szülötte végül a második helyen végzett a tehetségkutatóban.

A magyarok több mint kétharmada elutasítja a külföldi kampányfinanszírozást. A választókorú magyarok 68 százaléka, de még a baloldali szimpatizánsok csaknem fele sem tartja elfogadhatónak azt, ha a hazai pártok és politikusok kampányait közvetlenül vagy közvetve külföldről finanszírozzák, aláásva ezzel Magyarország szuverenitását – derült ki az Alapjogokért Központ közvélemény-kutatásából, amelyről hétfőn tájékoztatták az MTI-t.

Valójában ez érdekelte a magyarokat 2023-ban. A Google Kereső éves összegzője pontosan megmutatja, mire kerestek rá legtöbbet a felhasználók itthon és szerte a világon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában