Adaptive Hussars 2023

2023.11.12. 14:25

Újra harci járművek lepik el az utakat: mondjuk, hogy hol és mire kell figyelnetek!

Megnövekedett közúti forgalomra kell számítani november 14-ig. A tatai dandár az Adaptive Hussars 2023 országos hadgyakorlat keretében haditechnikai eszközeinek közúti átcsoportosítását hajtja végre.

Kemma.hu

A tatai dandár a közösségi oldalán számolt be arról, hogy november 13-án hajnali 5 és 18 óra között, Újmajor – 8.sz főút – 7. sz. főút – 8.sz főút – M7 autópálya – M0 autópálya – M4 autópálya – Szolnok – M4 autópálya – Besenyszög – Tiszaroff –Fegyvernek – Hajdúszoboszló – Hajdúhadház szakaszán, valamint november 14-én hajnali 3 és délután 15 óra között Újmajor – 8.sz főút – 7. sz. főút – 8.sz főút – M7 autópálya – M0 autópálya – M4 autópálya – Szolnok – M4 autópálya – Besenyszög – Tiszaroff –Fegyvernek – Hajdúszoboszló – Hajdúhadház között megnövekedett közúti forgalomra kell számítani az autósoknak, a haditechnikai eszközök közúti átcsoportosítása miatt.

Arra kérik a közúton közlekedőket, hogy az utakon áthaladó menetoszlop közé a behajtást lehetőség szerint szíveskedjenek elkerülni, tekintettel arra, hogy fokozottan veszélyes. 

Mint arról korábban beszámoltunk: a nemzetközi gyakorlat keretében az ország számos helyszínén, november 2. és 26. között a fő- és mellékútvonalakon megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani. A gyakorlatban részt vesz a tatai MH. Klapka Görgy 1. Páncélosdandár is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában