Továbbtanulás

2023.11.01. 11:15

Többféle képzés is indul felnőtteknek az Edutus Egyetemen

Az Edutus Egyetem több felnőttképzést tervez indítani novemberben.

Kemma.hu

Mint írták, a folyamatfejlesztési alapok képzés 16 órás, a képzés célja a folyamatfejlesztés módszertani eszköztárával és ezek alkalmazásával megismertetni a képzésben részt vevőket. A minőségmenedzsment-alapok 18 órás, a képzés alapvető célja megismertetni a résztvevőket a minőségmenedzsment általános elméleti alapjaival, módszereivel, valamint gyakorlati alkalmazási területeivel (TQM, szabványok, akkreditálás, auditálás, tanúsítás alapjai, főbb minőségjavító és fejlesztő módszerek). 

A 16 órás projektmenedzsmenti alapok képzéssel a résztvevők elsajátíthatják a projektmenedzsment módszertani megközelítéseit, eszközeit, gyakorlati alkalmazásának területeit, a projektek fontosságának tényét. Cél a projekttervezés logikájának és informatikai hátterének megértése, megismerése és alkalmazása is esettanulmányok segítségével. 

Az egyetem a tervek szerint 30 órás hulladékgazdálkodási képzést is indít, mellyel felkészítik a résztvevőket arra, hogy szakmai tevékenységük során döntéseikben tudatosan legyenek képesek felelősséget vállalni a környezet megóvásáért, védelméért a területükön keletkező hulladékok, szennyezések tudatos menedzselésével. A kurzus hazai és nemzetközi példák alapján mutatja be a hulladékmegelőzés, az újrahasznosítás különféle technológiai módszereit. 

A 48 órás alkalmazott gépi tanulás tanfolyam esetében a képzés a „learning-by-doing” módszertan segítségével építkezik, „Case Study”-k mentén vezeti be a résztvevőt a különböző szakterületek egy-egy jellemző problémájának, feladatának vizsgálatába. A képzések bejelentett felnőttképzések, amelyek sikeres elvégzéséről tanúsítványt állít ki az Edutus Egyetem. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában