Örökbefogadás

2023.11.30. 16:11

Szíveket megolvasztó tatai árva babák: Balu, Mopszi és Tücsike is a tiéd szeretne lenni

Három tündéri tatai árva kiskutya keresi új szerető gazdáját. Balu, Mopszi és Tücsi garantáltan mozgalmassá és vidámmá teszi a mindennapokat.

Kemma.hu

A Tatai Állatvédők közösségi oldalukon számoltak be arról, hogy a kidobott 7 babából álló kutyaalom csöppségei lassan gazdikeresővé válnak. Mint írták, már hetek óta náluk vannak a kiskutyák, akik nehéz időszakot éltek át. 

Jelenleg 6-7 hetesek a csöppségek, nagyjából 1,5-2 kilogrammot nyomnak most. Oltva, chipelve, féreghajtva és bolhaírtva keresik leendő gazdijukat. Fontos, hogy csak ivartalanítási kötelezettséggel és utánkövetéssel fogadhatóak örökbe, csakis benti vagy kinti-benti kutyának, ahol családtagként kezelik őket. 

A 7 kiskutyából először Balu, Mopszi és Tücsike mutatkozott be a nagyközönségnek és remélhetően új gazdájának.

Balu:
Igazi belevaló rosszcsont, minden rosszalkodás kezdeményezője. Az egyik legnagyobb kutyus az alomban, nagyon játékos és barátságos. Szereti a többieket piszkálni, birkózni velük.

Mopszi:
Tücsikével a két legkisebb kutyus voltak az alomban. Mostanra azonban ő is összeszedte magát, Baluval bármikor partner a rosszalkodásban. Egyébként nyugodtabb kutyus, jó természetű, de szívesen játszik a többiekkel is. Nagyon kedves, aranyos kiskutya.

Tücsök:
Az alom legkisebbje a mai napig. Sokat aggódtak érte, de most már lassan megháromszorozta a súlyát ahhoz képest, mint mikor az állatvédőkhöz került. Nyugodt, csendes kiskutya, ritkán kezdeményezi a játékot, na de ha valaki leáll vele kötekedni a tesók közül, akkor aztán megvédi magát. Szeret a többiekhez bújni, velük érzi magát biztonságban.

A Tatai Állatvédők kérik, hogy akik szeretnék örökbe fogadni valamelyik tündéri kiskutyát, akkor azok írjanak bemutatkozást üzenetben számukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában