Sztárban sztár leszek!

2023.11.29. 18:49

Széchenyi Lili ismét napi győztes lett

A gyermelyi tehetség, Széchenyi Lili a Sztárban sztár leszek! Hétvégi epizódjában is napi győztes volt. A zsűri maximális pontokkal jutalmazta, és ő kapta a legtöbb nézői szavazatot is.

Kemma.hu

Széchenyi Lili két produkcióban mutatta meg hihetetlen tehetségét. Elsőként J. Balvin Medley dalával lépett a színpadra, azaz a zsűri mögötti magaslátóba. Lili ugyanis ott indította a jól ismert dalt, majd sétált át a produkció közben a színpadra. Lenyűgözte a zsűrit, ahogy akkor is, amikor Schoblocher Barbarával lépett a színpadra, s adták elő Barbara számát, a Szeressetek című dalt. 

A zsűri tagjai el voltak ájulva a produkciótól: a két fiatal hölgy, mint két tojás lépett a színpadra, és Lili teljesen ugyanazon a hangszínen énekelt, mint az eredeti előadó. 

Küllő Babett ki is mondta: annyira egyformák voltak, hogy koncentrálni kellett, éppen ki énekel. Tóth Gabi hozzátette: kedves volt és jó volt nézni az előadást, amelyet átjárt a csajos, baráti szeretet. 

Pápai Joci, a gyermelyi lány tatai mestere is boldog volt. Kiemelte: hasonló a két tehetség lelkülete, nagyon jó a dal, és kedves produkció volt. Természetesen Lili maximális pontszámot kapott, s mivel a nézőktől is ő kapta a legtöbb szavazatot, ő lett a napi győztes is. 

Lilinek óriási szurkolótábora van Gyermelyen. A település közösségi oldalán Lili rendszeresen köszöni meg a támogatásukat. Sőt, már készülnek a döntőre is a vármegyei település lakói. December 10-én 19 órától a helyi sportcsarnokban együtt szurkolnak a gyermelyi tehetségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában