Luxus Rolls-Royce

2023.11.25. 11:34

Országos siker lett a tatabányai terepjárósok sokakat megnevettető kisfilmje

A hivatásos tűzoltóknak annyira tetszett a tatabányai önkéntesek kisfilmje, hogy ők is megosztották oldalukon. Innen már csak egy lépés a világsiker.

Kemma.hu

A katasztrófavédelem hivatalos instagram oldalán is megosztották a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület videóját, ahol bebizonyítják, hogy az ő terepjárójuk is ér annyit, mint egy luxus Rolls-Royce. A forgatásról korábban a Kemma.hu is beszámolt: az interneten több olyan videó is kering, ahol a luxus Rolls-Royce autóval hasonlítják össze járgányaikat az emberek. Természetesen humorosra véve a figurát megmutatják, hogy ér az ő autójuk is annyit, mint a luxusverda.

A terepjárósok is forgatásra adták a fejüket, amit nyilván ők sem vettek túl komolyan. Körösladányi Zsombor, az egyesület elnöke a Kemma.hu-nak elmondta, hogy nem kellett sokat győzködni a többieket, hogy megcsinálják a videót. A forgatásról pedig még werk képeket is küldött nekünk. 

A Katasztrófavédelemnek is megtetszett a videó, így most ők is megosztották. Természetesen ők is humorosra vették. Mint írták: Kinek ez, kinek az jön be. Nekik tűsarkú, nekünk bakancs. Nekik csillogás, nekünk dicsfény. Nekik esernyő, nekünk védőháló. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában