Joulupukki

2023.11.15. 13:56

40 perc alatt elkapkodták a jegyeket, mégis minden bábolnai gyerek találkozhat a finn Mikulással

Igencsak elszabadultak az indulatok a Facebookon, amikor kiderült, 40 perc leforgása alatt elfogytak a jegyek a szabadidőközpontba, ahová a Joulupukki eredetileg ellátogatott volna. Szerdán délben azonban kiderült, átszervezik a programot annak érdekében, hogy valóban minden bábolnai kisgyermek találkozhasson a Mikulással.

Körtvélyfáy Dina

Átszervezik Joulupukki bábolnai programját, a szabadidőközpont helyett új helyszínt találnak arra, hogy minél több gyermekkel találkozhasson

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Pár napja derült ki, hogy az igazi, finn Mikulás magyarországi látogatása során Budapest mellett több településre is ellátogat, köztük Bábolnára is. Felnőttek és gyerekek is napok óta lázban égtek, hogy találkozhatnak az igazi Mikulással, így igencsak nagy volt a csalódás, amikor kiderült, kevesebb mint egy óra alatt minden hely betelt a helyszínnek kiszemelt szabadidőközpontban.

Özönlöttek a kommentek a posztok alá, a művelődési ház dolgozói pedig mára jó hírrel jelentkeztek. Mint Facebook-oldalukon írták, átszervezik a programot, úgy, hogy minden bábolnai gyermek részese lehessen a nem hétköznapi programnak. A helyszínnel és a pontos tudnivalókkal rövid időn belül jelentkeznek majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában