Karácsonyi készülődés

2023.11.23. 18:10

Komáromi korisok figyelem! Szombaton nyílik a jégpálya!

Szombaton újra megnyílik a jégpálya a Jókai ligetben. Dr. Molnár Attila polgármester bejelentette: február 23-ig várják ott azokat, akik szeretnek korcsolyázni.

Körtvélyfáy Dina

Újra várják korcsolyázni a komáromiakat a Jókai ligetben

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A jégpálya minden nap 10 órától 20 óráig lesz nyitva. A polgármester hangsúlyozta, minden korosztályt szeretettel várnak, büfékocsival és zenével is készülnek. A korcsolyázás szerelmesei február 23-ig élhetnek szenvedélyüknek, eddig lesz ugyanis nyitva a pálya. Januárban a város a jégpályák éjszakája országos rendezvényhez is csatlakozik.

Dr. Molnár Attila arról is beszámolt a Komáromi Televízió Facebook-oldalán közzétett videóban arról is beszámolt, hogy  a városban javában zajlik a karácsonyi készülődés. Megérkezett a város karácsonyfája, illetve a díszítés is folyamatban van, december 3-tól adventi fényárban úszik majd a város. A Szabadság téren minden vasárnap 17 órakor gyújtanak gyertyát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában