Jó tudni

2023.11.01. 12:12

Két ütemben zárják le Esztergom egyik nagy parkolóját

Karbantartási munkálatok elvégzése miatt zárják le ideiglenesen az esztergomi Prímás-szigeten található, a belvároshoz pár percre lévő nagy parkolót. A lezárást két ütemben valósítják meg.

Pöltl Zoltán

A Zöld parkoló ideiglenes lezárásának két üteme

Forrás: esztergom.hu

November 2-ától a Helischer József út felől részt, november 3-ától pedig a Gesztenye-fasorhoz közeli részt zárják le ideiglenesen, olvasható a hónap elején városi honlapra kitett tájékoztatóból. 

A Zöld parkolónak nevezett terület Esztergom egyik nagy parkolója, melyet nemrég adtak át a gépjármű tulajdonosoknak, és amely autóbuszok számára is parkolóhelyet biztosít, illetve a területhez a közvilágítás mellett illemhelyiségeket is építettek. 

A változásról így fogalmaznak a tájékoztatásban: „Az egyes ütemek befejezését követően a parkoló karbantartott része azonnal megnyitásra kerül, így azt ismét birtokba vehetik a gépjárművek. A munkálatok elvégzésének idején a lezárt, illetve a parkolásra kijelölt terület elhatárolása ideiglenes forgalomtechnikai berendezések kihelyezésével történik.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában