Programajánló

2023.11.30. 19:55

Jótékonyság, családi mozimatiné, ünnep és kiállítás – 7+1 remek vármegyei program a hétvégére

Mutatjuk a legjobb programokat erre a hétvégére is Komárom-Esztergom vármegyében.

Kemma.hu

Jótékony sütivásár Ácson

December 3-án, vasárnap délután 17 órától, advent első vasárnapján sütivásárt szervez az Ácsi Bóbita Óvoda szülői munkaközössége. Az első gyertya gyújtás után sok szeretettel várnak mindenkit a Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtárban, hogy együtt, közösen tegyenek az ácsi gyerekekért.

Vasútmodell kiállítás Tatabányán

E hétvégén, december 2-án reggel 10 órától egészen másnap eset 18 óráig 5 év után ismét vasútmodell kiállítást rendez Tatabányán  Gerecse Vasútmodellező Egyesület. A helyszín a KPVDSZ Művelődési Ház lesz, minden további infót megtaláltok a Facebookon.

Karácsonyi fotózás Tatán

Tatán, a Kossuth Apartmanházban egész hétvégén karácsonyi fotózásra lesz lehetőség mindenki számára, aki magának, a családjának, a gyerekiről, vagy közösen szeretne néhány meghitt, ünnepi fotót készíttetni. A fotózásokra 1 óra (hasznos 50 perc) áll rendelkezésre, de választani lehet 30 perces (hasznos 25 perc) mini fotózást is. Minden további fontos részlet az esemény Facebook-oldalán olvasható.

Moziznátok egy jót? Akkor itt a Családi mozimatiné!

A Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban Tatabányán Családi mozimatinét rendeznek december 3-án, vasárnap délelőtt 10 órától. A Családi mozimatiné sorozat már 10 éves, ezért az előadást követően a nézők között kisorsolnak egy szülinapi tortát a tatabányai Stop Cuki jóvoltából is. A terítéken egy animációs film lesz, az Apró hősök – Kalandos vizeken, az esemény részletei pedig megtalálhatóak a Facebookon.

Karácsonyi Manó készítő műhely Tatán

E hétvégén, szombaton 14:30 és 16 óra között Anya - lánya Adventi kézműveskedésre hívják az érdeklődőket Tatán. Mint az esemény oldalán írják:

Készítsétek el együtt ezt a Karácsonyi manót, mely dísze lehet a fának, vagy egy kedves ajándék a nagymamának, vagy bárki másnak.

Minden alapanyag biztosított, előképzettség pedig nem szükséges. További fontos infók az esemény Facebook-oldalán olvashatóak.

Borünnep lesz Észak-Komáromban

A Komáromi régió legismertebb borászatainak bemutatkozása és újbor kóstolóra lesz lehetőség december 2-án, szombaton 16 órától az észak-komáromi Tiszti Pavilon dísztermében. Részletek az esemény oldalán olvashatóak.

Csányi Sándor egyszemélyes előadása Tatabányán

Vasárnap 15 órától folytatódik Csányi Sándor egyszemélyes vígjátékának folytatása Tatabányán, A Vértes Agorájában, amelynek címe: Hogyan értsük félre a nőket? 2. A szervezők felhívják az érdeklődők szíves figyelmét, hogy előadásaikra a későn érkezőket nem áll módjukban beengedni, így nem árt időben érkezni.

Adventnyitás Oroszlányban 

December 3-án, vasárnap 17 órától az oroszlányi szabadtéri színpadon is megkezdődik az adventi időszak, amelynek során a XXXII. Adventi Népdalköri Találkozó fellépőinek közös éneklése is meghallgatható lesz. Beszédet mond: Lazók Zoltán Oroszlány város polgármestere, Farkas Etelka evangélikus lelkész, valamint Dr. Deés Szilvia az OBK vezetője. Részletek a Facebookon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában