Lokálpatrióták

2023.11.19. 17:00

Javaslatokat várnak a dorogi díjra

November 30-ig tehetnek javaslatot a város polgárai, a hivatali intézmények vezetői, a településen működő társadalmi- és gazdasági szervezetek vezetői, hogy kiket találnak érdemesnek a Dorogiak Dorogért elnevelésű oklevélre, plakettre és az azzal járó jutalomra.

A dorog.hu-n megjelent tájékoztató szerint, a Dorogiak Dorogért Alapítvány a város szépítéséért, kulturális és szellemi életének fejlesztéséért, a város hírnevének erősítéséért cselekvő dorogi személyeket, csoportokat szeretné elismerésben részesíteni.

Az alapítvány kuratóriuma az évente átadott oklevéllel, illetve plakettel az egészséges lokálpatriotizmus kialakulását, a helytörténeti, kulturális értékek, valamint népszokások megőrzését, továbbá a lakótelepek, utcák lakóinak összefogását, lakókörnyezetük megóvását, szépítését kívánja elősegíteni. A javaslatokat november 30-ig lehet elküldeni Szabó-Berghauer Zoltán kuratóriumi elnöknek, aki az [email protected] címre várja a jelöléseket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában