Komárom-Esztergom vármegye

2023.11.17. 19:00

Hétvégi programajánló

Dorog

Vasárnap 10-14 óra között ismét lemezbörzét rendeznek a dorogi József Attila Művelődési Házban. Az érdeklődők a bakelit mellett kazettákból és CD-lemezek és Vinyl-hanglemezek között válogathatnak.

Esztergom

LogiKaLand várja az érdeklődőket a vármúzeumban. A program szombaton 10 órakor kezdődik, és 3-12 év közöttieknek ajánlott.

Jubileumi koncertet ad a 75 éves Balassa Bálint Vegyeskar. A program szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Dobó Katalin Gimnáziumban. Vezényel Udvardyné Pásztor Ágnes, zongorán és orgonán közreműködik Rózsár Brigitta.

Észak-Komárom

Pénteken elkezdődött az András-napi vásár, amely vasárnapig tart. Szombaton az Egressy Béni Városi Művelődési Központban a Garabonciás Táncegyüttes András-napi vigasságokra várja az érdeklődőket szombaton 17 órától.

A Garabonciás Táncegyüttes ismét Észak-Komáromban rendezi a hagyományos András-napi műsorát szombaton. Az érdeklődőket 17 órára várják az Egressy Béni Városi Művelődési Központba.

Nagyigmánd

Kézműves piacot rendeznek a piac téren. A vásárlókat szombaton 14 és 17 óra között várják.

Naszály

Szombaton 9 és 12 óra között jótékonysági ruhavásárt rendeznek a Naszályi Tanulóifjúságért Alapítvány javára. A felajánlott ruhákat 8 óra 30 perctől várják. A ruhák darabára 300 forint. Elfogadnak: női, férfi és gyerek ruhákat, cipőket, kézitáskákat, sapkákat, kalapokat, sálakat, fehérneműket, zoknit, lepedőt, függönyt és törölközőt.

Tata

Dr. Skoflek István és Almády Zoltán Mester és tanítványa című kiállítására hívják az érdeklődőket a Kuny Domokos Múzeumba. A program szombaton 15 órakor kezdődik. Köszöntőt mond dr. Schmidtmayer Richárd múzeumigazgató és Kürthy Dóra igazgatóhelyettes.

Tatabánya

Gazdálkodj okosan címmel szerveznek családi napot a Vértes Agorájában. Lesz papírszínház, mesekuckó, kvíz, bűvész és tombolasorsolás. A program szombaton 14 és 18 óra között lesz.

A József Attila Művelődési Házban Galla bazárba várják az érdeklődőket. Jó állapotú, használt ruhaneműket, használati és dísztárgyakat lehet vásárolni és árusítani. A program szombaton 14 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában