Szalagavató

2023.11.29. 10:22

Fotókon a kisbéri Táncsics csodálatos szalagavatója: 35 diákra tűzték fel a kék szalagot

November 24-én, pénteken a végzős diákok ünneplőjére felkerültek a kék szalagok.

Kemma.hu

A Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium 35 végzős tanulójának ünnepi öltözékére került fel az a kék szalag, amely a gimnáziumi esztendők végének közeledtét jelentik – osztották meg az örömhírt az iskola hivatalos közösségi oldalán.

Az ünnepségen Vanyáné Miklós Ildikó, az intézmény igazgatóhelyettese köszöntötte a végzős diákokat. A 11. a osztályosat Molnár Rebeka képviselte, az osztály nevében mondta el ünnepi gondolatait. Ezt követően Sulyok Tamás 4S Street: Mesélek a bornak című dalával ajándékozta meg a tizenkettedikeseket.

A végzősök köszönetét Szabó Réka prezentálta a szalagtűzést követően. A kalotaszegi táncrend a 12. a osztályos Kozma János, valamint a Bagla Banda további két tagjának, Méhes Gergőnek és Méhes Misinek az előadásában csendült fel. 

A hagyományokhoz híven a szalagavató fénypontja a bécsi keringő volt, amelyet két csoportban adtak elő a végzősök, ezután a bált a szülő-diák tánc zárta a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár színháztermében.

A szalagavató után a rendező osztály egy kis vendégséggel kedveskedett a résztvevőknek a gimnázium épületében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában