Kemma.hu videó

2023.11.02. 11:46

Elköszönt a szeretett tatabányai mentős: Czindi egy újszülöttnek segített utoljára +videó

Harminc év szolgálat után nyugdíjba ment Czindermann János mentős. Közösen búcsúztatták kollégái a tatabányai mentőállomáson.

Kemma.hu

30 és fél év után, könnyek között búcsúztak a nyugdíjba vonuló Czindermann Jánostól kollégái, barátai és családja

Forrás: Tatabánya Mentőállomás/Facebook

A Tatabánya Mentőállomás közösségi oldalán számolt be arról, hogy Czindermann János, vagyis Czindi csütörtök reggel utolsó szolgálata végeztével nyugdíjba vonult. A köszöntéséről egy kedves kis videót is megosztottak. 

A mentőautók előtt felsorakozva várták kollégái Czindermann Jánost, ahogy csütörtökön, november 2-án reggel begurult mentőautóval az állomásra. A taps és az utolsó csengő aznap, ott csak neki szólt. A megható pillanattól még a 30 éves szolgálatot, számtalan esetet maga mögött tudó mentős is elérzékenyült. Minden barátja, kollegája meleg kézfogása, kedves ölelése és baráti szavai pedig örök emlékként kísérik tovább nyugdíjas éveiben is.

Természetesen nem távozhatott üres kézzel: kollégái egy kis emléktáblával kedveskedtek bajtársuknak, hogy sose felejtse el az ott töltött időket
Forrás: Tatabánya Mentőállomás/Facebook

Lovas Lilla, Czindi nevelt lánya is részt vett a köszöntésen, amiről a Kemma.hu-nak is mesélt. 

– Szerettük volna emlékezetessé tenni Jánosunk utolsó munkában töltött napját. A hivatalos nyugdíjazására januárban fog sor kerülni, de szabadsága előtt ez volt az utolsó munkanapja. Gondolkoztunk, hogy mivel lephetnénk meg, majd szembejött velem egy hasonló videó az interneten. Rögtön tudtam, hogy ennek ő is nagyon örülne, megható lenne számára.

Az élet a legnagyobb történetíró egyébként: Jánosunk utolsó útja egy újszülött kisbabához vezetett

– mesélte Lilla. Hozzátette, hogy nagyon hálás Czindi munkatársainak is, akik megvalósították az elképzeléseit és megszervezték ezt a csodás búcsúztatót. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában