Idősek napja

2023.11.29. 12:06

Elismerő oklevelet kapott a dadi Farkas Mihályné, az imázsfilmet is átadták a településről +videó

A dadi művelődési ház nagytermében gyűltek össze a település szépkorúi.

Kemma.hu

Idősek napja alkalmából köszöntötte a jelenlévőket Szücs Attiláné, Dad polgármestere. Az eseményre Popovics György, a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat elnöke egy meglepetéssel érkezett, átadta a településről készült bemutató filmet, amelyet közösen meg is tekintettek. Akárcsak a Kincs, ami című összeállítást, a vármegyei értéktár kincseit népszerűsítő kisfilmet.

A köszöntő és az átadó után Szücs Attiláné bejelentette, hogy ebben az esztendőben a képviselő-testület a “Dad település közösségéért“ oklevelet Farkas Mihálynénak adományozta, ő és családja sokoldalú segítő tevékenységért. A rendezvény a helyi óvodások és iskolások kedves műsoraival, majd Mészáros János Elek előadásával folytatódott, végül vacsorával zárult.

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat megyei identitás programja keretében jött létre. Dad filmje megtekinthető itt:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában