Hivatás

2023.11.04. 08:17

Állami elismerést kaptak a tatabányai és a tatai kórház dolgozói

A Szent Borbála és az Árpád-házi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak munkáját ismerték el a Batthyány-Strattmann László születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen a minisztériumban.

Goletz-DeáK Viktória

A tatabányai kórház közösségi oldalán osztották meg azt a hírt, miszerint a Komárom-Esztergom Vármegyei Szent Borbála Kórház és az intézmény tatai telephelyén működő, Árpád-házi Szent Erzsébet Kórház munkatársai rangos egészségügyi kitüntetést vehetettek át. 

Kimagasló szakmai munkája elismeréseként Pro Sanitate Díjat kapott dr. Nyikus Ilona főorvos asszony, miniszteri elismerő oklevélben részesültek Horsa Róbertné könyvelő és Nádudvari Ferencné a Humánpolitikai Osztály osztályvezető helyettese. Az elismeréseket dr. Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára adta át Batthyány-Strattmann László születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen a minisztériumban.

Dr. Nyikus Ilona 1984. óta dolgozik Komárom-Esztergom Vármegye egészségügyi intézményeiben, jelenleg a Szent Borbála Kórház tatai telephelyén már nyugdíjasként, a tatai járóbeteg-szakellátás röntgen orvosi feladatait látja el. Horsa Róbertné a Pénzügyi és Számviteli osztály oszlopos tagja, 37 éve dolgozik a kórházban. Jelenleg anyagkönyvelői pozíciót tölt be, több évtizedes szakmai tapasztalata nagy segítség a napi munkavégzés során. Nádudvari Ferencné 25 éve dolgozik a Humánpolitikai Osztályon, 2014-től osztályvezető helyettes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában