Programsorozat

2023.11.02. 13:00

Adventi sétány is lesz Tatán

Idén kibővül a tatai adventi programsorozat, a népszerű Kossuth téri Adventi Örömök eseményei ugyanis újabb helyszínekkel és programokkal egészülnek ki, az önkormányzat, helyi cégek, vállalkozások, intézmények és civil szervezetek együttműködésének köszönhetően.

Tata Város Önkormányzata kezdeményezésére december 1. és 23. között a karácsony előtti hétvégéken, egy Adventi Sétány várja majd a tataiakat és a hozzánk érkező vendégeket, a fényekkel kivilágított útvonal egyes pontjain különböző programokkal, fellépőkkel, karácsonyi hangulattal, finom ételekkel és italokkal. A tatai Adventi Sétány útvonala a Kossuth tér és az Építők parkjában lévő Pikant Étterem között lesz. A sétány megállóhelyei: az Esterházy-kastély belső udvara, a Platán Étterem előtti tér, a Tatai Vár és a várudvar, a tóparti Korzó, valamint a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház. Az útvonalon a szintén ünnepi fényekbe öltöztetett kisvonat is igénybe vehető lesz, a programok sorába pedig az Angolkert is bekapcsolódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában