Szép gesztus

2023.11.11. 17:31

A tatai idősotthonban is köszöntötték a szociális területen dolgozókat

A Szociális Munka Napja alkalmából rendeztek ünnepséget a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonában.

Kemma.hu

Tata közösségi oldalán számoltak be arról, hogy az Időskorúak Otthonának Fényes fasori épületében a város nevében Robozné Schőnfeld Zsuzsanna önkormányzati képviselő és Rigó Balázs, Tata alpolgármestere köszöntötte az otthon dolgozóit. 

– Elhivatott és megfelelő szakmai tudással rendelkező munkatársaink vannak, akik a sokszor nagyon nehéz feladatokat nap, mint nap ellátják. Bár a Szociális Munka Napja november 12-én van, az itt dolgozókkal kapcsolatban álló többszáz család és természetesen a gondozottak számára az év minden napján nagyon fontosak a segítő szolgálatot végző emberek, akik odafordulnak másokhoz, kezet nyújtanak nekik és segítséget, biztonságot adnak számukra.

A Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonának hatvan dolgozója van, húszan a Kocsi utcai, negyvenen pedig a Fényes fasori telephelyen végzik a munkájukat – mondta az alpolgármester.

Turza Károly intézményvezető az ünnepség kapcsán elmondta, hogy örül annak, hogy a szociális területen dolgozóknak is jutott egy olyan nap, amikor fokozottabb figyelmet kapnak. 

– Ilyenkor egy kicsit mi is magunkba tekintünk, hogy értékeljük mindazt a munkát, amit végzünk – tette hozzá az intézményvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában