Projekt

2023.11.30. 08:34

A tatabányai kórház új szülőágyain minden kismama eldöntheti, hogyan szeretne szülni

A tatabányai kórház új szülőágyai olyan lehetőségeket biztosítanak a kismamák számára, amelyek eddig nem voltak elérhetőek.

Kemma.hu

4 új elektromos szülőágy érkezett a tatabányai kórházba

Forrás: Facebook/Szent Borbála Kórház

A Szent Borbála Kórház közösségi oldalán számolt be arról, hogy új elektromos szülőágyak érkeztek az intézménybe, melyek mind a kismamáknak, mind az egészségügyi dolgozóknak maximális kényelmet és védelmet nyújtanak. Mint írták, az új ágyak kellemes és biztonságos környezetet biztosít a vajúdó nő és családtagjai számára is, ugyanakkor megbízható eszköz a betegellátás során.

Az új ágyak javítják a szülés minőségét, lehetőséget kínál a vajúdó nőknek, hogy szabadon válasszák meg szülési pozíciójukat. Az EFOP-2.2.19-17-00003 számú projekt keretében 4 darab ilyen ágy érkezett a kórházba. Ezt a csomagot egészíti ki egy rendhagyó kezelő és szülőágy, melynek specialitása, hogy mozgáskorlátozott kismamáknak és betegeknek nyújt könnyebb és komfortosabb ellátást, mivel sokkal szélesebb a hagyományos kezelőágyakhoz képest, és kapaszkodók segítik őket mozgásukban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában