Ne maradj le!

2023.11.30. 22:20

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.30.

Összefoglaltuk a csütörtöki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Rendkívüli hírrel jelentkeztünk: holttestet találtak a Cseke-tóban november 28-án, kedden kora délután. A rendőrség még vizsgálja, bűncselekmény vezetett-e a férfi halálához. Amint további információkat közölnek az ügyben, beszámolunk a részletekről.

Beszámoltunk róla, hogy a tatabányai Szent Borbála kórház új szülőágyakkal gazdagodott. Ezek olyan lehetőségeket biztosítanak a kismamák számára, amelyek eddig nem voltak elérhetőek. Minden kismama eldöntheti, hogyan szeretne szülni.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Már korábban megírtuk, hogy a közgyűlés döntésének értelmében januártól ingyenes lesz a buszközlekedés Tatán. Ma azt is megírtuk, miért. Az utasok költségeit a város vállalja át, így a tataiaknak nem kell sem jegyet, sem bérletet váltaniuk  a helyijáratokon.

Beszámoltunk róla, hogy Lisztes Krisztián, az ezredforduló egyik legjobb magyar futballistája, illetve Szűcs Mihály, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szereplő ferencvárosi csapat oszlopos tagja is pályára lépett a közelmúltban megrendezett tokodi jótékonysági futballgálán, melynek bevételét a Zsolnay család megsegítésére ajánlottak fel. Fotókat és videót is hoztunk a gáláról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában