Ne maradj le!

2023.11.29. 21:50

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.29.

Összefoglaltuk a szerdai nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Beszámoltunk arról, hogy a MÁV új menetrendjével nagy változás jön: nem állnak meg ugyanis a vonatok ott, ahol nincs leszálló. December 10-től a Tatabánya―Oroszlány vonalon is bevezeti vasúttársaság az úgynevezett feltételes megállási rendet. Leszállási szándékunkat tehát idejében jeleznünk kell ezentúl.

Fotókon mutattuk be azokat az ehető műalkotásokat, amelyeket mestercukrászjelöltek készítettek vizsgájuk során Komáromban. Benkő Péter cukrászati vezetőtől azt is megtudtuk, tizenketten vállalkoztak a vármegyei kereskedelmi iparkamara által szervezett megmérettetésre.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Rendkívüli hírrel jelentkeztünk a tatai testületi ülésről. Megírtuk, hogy Tatán bevezetik az ingyenes buszközlekedést. Jövő év elejétől már nem kell fizetni a helyi buszokon a tataiaknak.

Beszámoltunk róla, hogy ecsetet ragadtak a Bridgestone Tatabánya munkatársai. A korábbi közlekedésbiztonsági nap, flashmob és figyelemfelhívó aktivitások után a kollégák újabb önkéntes megmozdulásokkal tettek a közlekedésbiztonságért: egy parkolót és egy gyalogátkelőt is újrafestettek, valamint iskolai órákon tanították a fiatal generációt a biztonságos közlekedés fontosságára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában