Ne maradj le!

2023.11.28. 21:17

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.28.

Összefoglaltuk a keddi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Deák István fotói szűkebb hazánk különleges szépségeit mutatják meg

Forrás: Deák István természetfotói/Facebook

Igazi bombahírről számoltunk be: börtönbe vonul vármegyei csapataink riválisának edzője. A több mint tíz éve zajló fogadási csalási ügy nemzetközi szálának végét varrta el jogerős ítéletével a Kúria. A z elsőrendű vádlottnak, a szingapúri T. S. Engnek 7 évet kell rács mögött töltenie. A másodrendű vádlott B. Istvánnak, aki az NB III. Észak-Nyugati csoportjában szereplő Balatonfüredi FC edzője, szintén be kell vonulnia a fegyházba.

Megírtuk, hogy jótékonysági bringatúrát szerveznek Kisbéren az SMA-val küzdő Robika gyógyulásáért. A december 2-ára meghirdetett jótékonysági kerékpározásból befolyt összeggel a bakonyszombathelyi kisfiú családját támogatják.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

A Bakonyalja hírét viszik és szépségét hirdetik a fiatal természetfotós képei. A Kemma.hu is gyakran közli a fiatal tehetség fotóit. Deák István még gimnazistaként vált Császár település fotós krónikásává, szeptembertől pedig már egyetemista, mellette dolgozik.

Videót is közöltünk a tarjáni esetről, ahol a buszmegállóban nagy egyetértésben és szeretetben betintázott, majd szétverte egymást két férfi. A közös italozásnak kettejük összezörrenése, majd a bunyó vetett véget. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában