Ne maradj le!

2023.11.25. 20:49

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.25.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Lélegzetelállító fotókon, ahogyan több tízezer vadlúd teríti be a tatai Öreg-tó egét. Gyönyörű látványban volt része annak, aki korán kilátogatott a rendezvényre.

Országos siker lett a tatabányai terepjárósok sokakat megnevettető kisfilmje. A hivatásos tűzoltóknak annyira tetszett a tatabányai önkéntesek kisfilmje, hogy ők is megosztották oldalukon. Innen már csak egy lépés a világsiker.

Ősi rivális ellen játszik a MOL Tatabánya KC. A magyar bajnokságban eddigi legnagyobb erőpróbája előtt áll a Tatabánya. A Kék Tigrisek, az ősi rivális, Füred otthonából igyekeznek elcsenni a bajnoki pontokat.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Zaklatás miatt elfogatóparancsot rendeltek el ezzel a férfival szemben a tatabányai zsaruk. Vajda Benjámin ellen egy hónapja adtak ki elfogatóparancsot - azóta sem találják.

Gyurcsányék bedarálják riválisaikat. A DK választási megállapodásai a szocialistákkal és a Párbeszéddel azt jelenti, hogy Karácsony a támogatása fejében odadobta Gyurcsányéknak Budapest nagy részét – írja cikkében a Mandiner.

Jonathan Wilson: a kijózanító vereség vezetett Anglia vb-címéhez. Jonathan Wilson angol szakíró szerint a magyarok napra pontosan hetven évvel ezelőtti, 6-3-as diadala a Wembley Stadionban óriási hatással volt a szigetországi együttes labdarúgására, ugyanis az évszázad mérkőzése vezetett a háromoroszlános gárda egyetlen, 1966-os világbajnoki címéhez – adta hírül az MTI.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában