Ne maradj le!

2023.11.24. 21:30

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.24.

Összefoglaltuk a pénteki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Megtudtuk és megírtuk, hogy nem lesz akkumulátorgyár Tatabányán. A cég nevét azonban továbbra is homály fedi, hiába tárgyalta a napirendi pontot a testület a Fidesz-KDNP frakció kérésére zárt helyett nyílt ülésen. Az azonban tudható, hogy konkrét vállalkozás közvetlenül nem kereste meg a várost, valamint az is, hogy sem most, sem a jövőben nem támogatja a közgyűlés új akkumulátoripari cég letelepedését.

Sok szívhez szóló történet érkezett a Kemma.hu Koraszülöttek Világnapja alkalmából, megosztott felhívására. A hálás szülők szívesen számoltak be nekünk koraszülött gyermekeik történetéről, egyben köszönetet mondva az értük küzdő orvosoknak és ápolóknak. A most 3 éves lábatlani ikrek, Dávid és Leó történetéről édesanyjuk, Szűk-Kelemen Tímea mesélt. Egyikük kis súllyal és súlyos szívrendelleneséggel született.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!


Néhány nappal ezelőtt halálos balesetet szenvedett egy táti nyugdíjas. Most beszámoltunk róla, hogy a helyszínelésbe a 70 éves férfi lánya is belefutott.

Írtunk Kalló Lászlóról, aki bizony fél évszázada a boksznak él. 1973-at írtunk, amikor egy jó mozgású kislegény megjelent az akkori Tatabányai Bányász ökölvívó termében. Kalló Lászlónak hívták, és később Dudás Elemér és Herédi János nevelőedzők vettek a szárnyaik alá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában