Ne maradj le!

2023.11.21. 21:05

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.21.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A koraszülött ászári Szofi története a tatabányai korház egyik legnagyobb sikersztorija. Nem sok esélye volt az életben maradásra, de mindenre rácáfolt Szofi.

A tatabányai terepjárósok ismét bizonyítottak: most a 6-os telepen élő rászorulóknak segítettek. Ruhákat, játékokat és konyhai eszközöket vittek a rászorulóknak.

Videó, fotók: már áll Tata karácsonyfája, Bajról érkezett a 8 méteres fenyő. Szerdán kezdik a város karácsonyfájának a díszítését. Régi és új díszek is kerülnek majd rá.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Az otthoni bravúr után Lisszabonban is csodát csinálna a Tatabánya. Kedd este a Sporting vendégeként lép pályára az EHF Európa-Ligában a Tatabánya Lisszabonban.

Karácsony bizalmasának javaslatára törölték leveleiket a baloldali kulcsemberek 2010-ben. Tordai Csabának nagy szerepe volt abban, hogy a kormányváltás során ne menjen egyszerűen az átadás-átvétel – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

A negatív gondolatok elfojtása jót tesz a lelki egészségnek. „Ne próbálja elnyomni a negatív érzéseket” – ezt szokták tanácsolni a depressziósoknak. Egy most publikált kísérlet eredményei szerint ez rossz megoldás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában