Ne maradj le!

2023.11.14. 21:32

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.14.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Drámai újraélesztés Környén: kutyás rendőr mentette meg a férfi életét. Fűfa Péter rendőr törzszászlósnak hála sikerült megmenteni a környei buszmegállóban újraélesztett férfi életét.

Illegális tuning találkozót akadályoztak meg a zsaruk Tatabányán. A rendőrök nem csak a kiszemelt helyszínen csaptak le, de a városban észlelt 18 potenciális autót is ellenőrizték. Hét esetben jogsértés miatt szankcionáltak is.

Megakadályoznák, hogy a buszmegállókba költözzenek a hajléktalanok Tatabányán. Több problémás buszmegálló is van Tatabányán. Ezek helyzetét illetően várják a körzeti képviselők a tatabányaiak ötleteit, javaslatait.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Czunyiné dr. Bertalan Judit: túl az újabb egyeztetésen az ácsi katódüzem kapcsán. Újabb egyeztetésen vannak túl az Ács határába tervezett katódgyár kapcsán a szakemberek. Ezúttal a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) munkatársai és a beruházók ültek asztalhoz, hogy már a tervezés is a magyar és uniós szabályoknak és szabványoknak megfelelő legyen.

Oszama bin Laden is sokat tanult a déli határunkon tevékenykedő terrorszervezet alapítójától. A magyar–szerb határon működő embercsempész bandák közül többet is megnevez az a titkosszolgálati jelentés, amelynek nyilvánosságra hozatalát Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője kezdeményezte. A dokumentum szerint a térségben jelen van az az afganisztáni terrorhálózat is, amelyet az a Dzsalaluddin Hakkáni hozott létre, akit még a hírhedt terrorvezér, Oszama bin Laden is az egyik mentoraként említett.

Baleset a Nemzetiben: ezt mondja a sérültekről Bodrogi Gyula. A nemzet színészének első dolga lesz, hogy meglátogassa Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában