Ne maradj le!

2023.11.11. 21:50

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.11.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Sokan nem tudják, mi megírtuk, hogy az erdőből fát hazavinni lopás. Félmilliós büntetés is járhat az összeszedett tüzelőért, amennyiben nem kötöttek előre szerződést hozzá az erdészettel. Az úgynevezett rőzsét sem viheti bárki haza. A Vérteserdő Zrt. Gerecsei Erdészeti Igazgatóságának igazgatóját faggattuk a szabályoktól.

Beszámoltunk róla, milyen gusztustalanul átverték Reviczky Gábort. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai-díjas, tatabányai származású színészóriás  maga mesélte el az esetet videóban.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Megírtuk, milyen felperzselt, elátkozott hellyé vált az esztergomi robbantó panorámás telke. A panorámás ingatlan állítólag még ingyen sem kellene senkinek. Gyakorlatilag eladhatatlan.

Beszámoltunk róla, hogy ítélet születhet a Tababányai Járásbíróságon annak a korábban már 8 alkalommal büntetett vádlottnak az ügyében, aki rejtélyes bűnözőnek segített. A csalással 31 vevőt vertek át több mint 1,2 millió forinttal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában