Ne maradj le!

2023.11.09. 21:15

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.09.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Nehezen búcsúzott oroszlányi közönségétől az Apostol együttes +fotók, videó. Vastaps kísérte az Apostol együttes legismertebb slágereit kedd esti fellépésükön a Kölcsey színháztermében. A csaknem másfél órás telt házas koncert végén közönség és előadó közösen énekelte, hogy mennyire Nehéz a boldogságtól búcsút venni.

995 grammal született a kis Lora - hálás édesanyja mondott köszönetet a tatabányai kórháznak. A szákszendi anyuka a PIC, vagyis a koraszülött osztály orvosainak köszönte meg a rengeteg segítséget, szakértelmet és törődést, amit a tatabányai Szent Borbála kórházban tapasztalt.

Legnagyobb álmáról vallott a MOL Tatabánya KC fiatalja. Kiválóan teljesített a vasárnapi, lengyelek ellen 36–26-ra megnyert felkészülési mérkőzésen Krakovszki Bence, aki csereként beállva hatszor is betalált. A balatonboglári NEKA-ból az idény elején Tatabányára igazoló sportoló értékelt a Nemzeti Sportnak.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Vonatozók figyelem! Újabb késésekre lehet számítani, mondjuk hogy hol! A késések akár 40-45 percesek is lehetnek.

Négy ember kórházba került, mert kimarta a nyelőcsövüket az egyik legnépszerűbb üdítő. Vizsgálatot indítottak és a rendőrség is nyomoz.

Meghekkelnék a nemzeti konzultációt a Soros-közeli adatbázis-építők. Nemrég zárult az úgynevezett 7IGEN-es alternatív oktatási népszavazás, amely banális kérdéseket, illetve az elmúlt hónapokban már unalomig ismételt követeléseket tartalmazott, ráadásul közjogi értelemben semmilyen jelentősége nem volt. Az egyetlen valós cél nyilvánvalóan az, hogy begyűjtsék a szavazáson részt vevők személyes adatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában