Eredményhirdetés

2023.10.04. 14:53

Vetélkedve ismerték meg Bajnát a csapatok

Kihirdették a Bajnai Községi Könyvtár által szervezett, öt hónapon át zajló és augusztusban lezárult Ismered Bajnát? Ismerd meg Bajnát! című helyismereti vetélkedő eredményeit.

Walczer Patrik

Pallagi Tibor polgármester és Pósa Andrea könyvtáros, közművelődési szakember beszámolója szerint összesen tizenhárom csapat teljesítette a feladatokat. A résztvevőknek online kvízeket kellett megoldaniuk a májustól augusztusig tartó időszakban, továbbá havi kirándulásokat is teljesítettek Bajna környékén. Jártak a csimai kálváriánál, a nyikai vadászháznál, az Őr-hegy tetején, az Öreg-lyuknál és a Páskomban is.

A vetélkedő során kreatív feladatokból sem volt hiány, hiszen címert terveztek, levelet írtak, térképet rajzoltak, interjút készítettek, sőt még énekeltek is. A versenyben több mint nyolcvanan vettek részt, családok, baráti társaságok és egyesületek is csatlakoztak. A Szent Donát Borbarát Egyesület közösségi terén tartott eredményhirdetésen minden csapatnak jelen voltak a képviselői. Az önkormányzat a vetélkedő során végzett kitartó munkájuk elismeréseként közös szalonnasütésre invitálta a csapattagokat.

Az első helyet a Café and Garden nevű alakulat szerezte meg, jutalmuk a tatabányai Jászai Mari Színházba szóló színházbérlet lett. A 2. helyezett a The Adam’s Family lett, a 3. helyezést pedig a Csillag Liliom Csapat szerezte meg. Az ő nyereményük egy-egy családi belépőjegy volt az esztergomi Aquaszigetre. A díjakat Pallagi Tibor és Pósa Andrea adta át a díjazottaknak. Az önkormányzat közösségi oldalán gratuláltak a résztvevőknek – akik a feladatok teljesítése révén még jobban megismerhették Bajnát – és bejelentették, hogy a nagy sikerre való tekintettel jövőre is folytatódik a vetélkedő.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában