Találka

2023.10.11. 12:23

Újabb reggeli beszélgetésre várták a vállalkozókat Tatán

Újabb reggeli kávézásra hívta a tatai polgármester a helyi vállalkozókat. Ezúttal a Vértes-út Kft. látta vendégül a közel 50 cég képviselőit.

Kemma.hu

Michl József, Tata polgármestere is részt vett az eseményen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Michl József, Tata polgármestere elmondta, hogy az októberi találkozónak két célja volt. Az egyik, hogy közelebb hozza a helyi nonprofit szervezeteket és a vállalkozásokat. Mint mondta: Tatán jelenleg 5000 cég működik, ebből háromezerrel rendszeresen tartják a kapcsolatot, amiből százan nagy vállalkozások.

Emellett Tatán közel négyszáz civil szervezet is működik, akik különböző tevékenységükkel tudják támogatni a vállalkozások munkáját. Ennek bemutatására vendégül hívták a komáromi Kemencés Egyesület vezetőjét, Schelmecz Gézánét, aki évek óta sikeresen dolgozik együtt cégekkel. 

A rendezvény másik célja, pedig az volt, hogy megmutassák a tatai vállalkozóknak az ipari parkot, hogy ha terjeszkedni, növekedni szeretnének milyen lehetőséget találhatnak a városon kívül, ezzel is tehermentesítve kicsit Tata belvárosának forgalmát. Ennek jó példája a Vértes-út Kft is, akik az Agostyáni útról költöztek ki az autópályához közeli új létesitményükbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában