Szebb, tágasabb rendelő

2023.10.15. 08:03

Új helyszínen rendel Dorogon dr. Jánosi Olivér gyermek háziorvos

Új, szebb tágasabb rendelőben fogadja a pácienseket hétfőtől Dorogon dr. Jánosi Olivér gyermek háziorvos. Tájékoztatása szerint az új helyszín csupán egyperces sétára lesz az előző helytől.

Walczer Patrik

Dr. Jánosi Olivér közösségi oldalán közölte, hogy négy hónapnyi hosszú várakozás után nyílt lehetőség a költözésre. Az új rendelő a Kossuth Lajos utca 6. szám alatt található abban az épületben, ahol a háziorvosi ügyelet volt, illetve ahol most a mentőállomás működik.

A helyszínt meg lehet közelíteni a Kossuth Lajos utca felől, vagy a Szent Margit gyógyszertár melletti kis úton keresztül is. Utóbbi útvonal választása esetén 30 méter után ott lesz egy nagy sárga épület, rajta óriási táblán az áll, hogy háziorvosi ügyelet. Ott lesz az az ajtó, ahol fel lehet jutni babakocsival. Parkolás szempontjából a gyógyszertár előtt érdemes megállni, de a kórház területén is ott lehet hagyni a kocsikat.

Dr. Jánosi Olivér rendelési ideje hétfőtől a következőként alakul: hétfőnként 12-15, keddenként 9-12, szerdánként 9-11, csütörtökönként 13-16, míg péntekenként 9-11 óra között fogadja a gyermekeket.

A csecsemőtanácsadás páros heteken hétfőn 9-12-ig, páratlan heteken csütörtökön pedig 10-13 óráig lesz. Arra kér mindenkit, hogy betegségekkel, igazolásokkal, táppénzzel kapcsolatos hívásokat a rendelés előtti egy órában próbálják elintézni, addigra ugyanis dr. Jánosi Olivér és asszisztense, Betti is már bent lesz a rendelőben. Ez azért fontos, hogy lehetőleg ne kelljen minden vizsgálatot többszörösen megszakítani a telefonhívások miatt.

Azt kéri továbbá, hogy oltásra és státuszra csak a megadott csecsemőtanácsadásokon vigyék a szülők a kicsiket, hogy ne keveredjetek a beteg gyermekekkel. Erre időpontot a rendelési időben, lehetőleg főleg az azt megelőző órában lehet kérni a 06-20/424-6923-as számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában