Állatok Világnapja

2023.10.04. 11:08

Tiszta szívvel tanítottak felelős állattartásra Tatán, az Állatok világnapján +fotók

Az Állatok Világnapja alkalmából két tatai intézménybe is ellátogattak a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány szakemberei, ahova természetesen négylábú barátaikat is vitték magukkal.

Goletz-DeáK Viktória

Az Állatok Világnapja alkalmából két intézménybe is ellátogattak a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány szakemberei

Forrás: Beküldött

Zádoriné Csordás Valéria, az alapítvány vezetője elmondta, hogy hétfőn a Tatai Fürdő Utcai Néphagyományőrző Óvodában egy nagyon kedves, játékos foglalkozással töltötték el a délelőtti órákat. 

Ebben pedig segítőjük ezúttal Takács Zsófi és két tündéri kutyusa, Artur és Zoé voltak. Kedden délelőtt pedig a tatai Jázmin iskolában jártak, ahol a foglalkozás sztárjai Gergő és Regina nevű hű négylábú segítőtársaik voltak, akik szokott módon tündéri formájukat hozták, és az összes simit is begyűjtötték. A látogatást a gyerekek mindkét intézményben adományokkal hálálták meg. 

Mindenki élvezte a programot, főleg az állatok
Forrás: Beküldött

− Alapítványunk az állatmentés mellett célul tűzte ki, hogy részt vesz a felelős állattartásra nevelésben, ezért elindítottuk „Fiatalokkal a felelős állattartásért” nevű programunkat. Óvodákba és iskolákba járunk állatvédelmi foglalkozásokat tartani − mondta Valéria.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában