Fűtés

2023.10.11. 12:08

Indul a távfűtés Tatabányán - mondjuk a pontos időpontot

A T-Szol Zrt. közleményben fedte fel, hogy mikor indul a fűtési szezon Tatabányán. Jó hír, hogy ez már a héten megtörténik.

Kemma.hu

A T-Szol Zrt. közleményében adott tájékoztatást arról, hogy október 15-én, vasárnap elindítja a fűtésszolgáltatást Tatabányán. Mint írják, amennyiben egy társasház október 15. előtt igényli a fűtésszolgáltatás indítását, azt az alábbiak szerint teheti meg: 

  • Légköbméter alapú, valamint költségosztós elszámolású lakások esetében – az egy fűtési rendszerhez tartozó fogyasztók többségi döntése alapján – a közös képviselet írásos megkeresése szükséges a [email protected] e-mail címen. 
  • Egyedi mérővel felszerelt épületek esetén az indítás az első lakó [email protected] e-mail címre megküldött írásos kérésére megtörténik. A fűtés elindítása a bejelentést követő 24 órán belül történik meg. 

A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi a külső hőmérséklet változásait, így kedvezőbb napközbeni hőmérséklet esetén a fűtési berendezések automatikusan leállnak. 

A társaság valamennyi fogyasztóját arra kéri, hogy a fűtés elindítása előtt a radiátorszelepeket hagyják teljesen nyitott (5-ös) állásban, hogy a fűtésszolgáltatás a lehető leghatékonyabb legyen. A szelepeket a fűtés indítása után is egy-két hétig javasolt nyitott állapotban tartani, és csak ezt követően olyan fokozatba állítani, ami kellemes hőmérsékletet jelent. További részletek a www.tszol.hu oldalon találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában