Átnevezték

2023.10.05. 16:01

Hekkerek támadták meg a tatabányai könyvtár közösségi oldalát

Hekkertámadás érte a József Attila Könyvtár közösségi oldalát - adták hírül az átnevezett webes felületen az intézmény munkatársai.

Kemma.hu

Kedves Olvasóink! Mint az látható, könyvtárunkat a „heckerek” is kedvelik. Ugyan tudnánk nekik ajánlani sokkal értékesebb e-szolgáltatást is, mint facebook oldalunk átnevezési mókáját, de sajna nem volt alkalmunk rá. 

– fogalmaztak a könyvtár munkatársai jó humorral hivatalos Facebook-oldalukon. Mint írták: néhány nap múlva tudják újra kezdeményezni az oldal át-, illetve visszanevezését, addig is folyamatosan töltik fel a programjaikat remélve, hogy elérnek olvasóikhoz.

A posztban azt is közölték, hogy a héten vasárnap is nyitva lesznek, és éppen bűnügyi témával, krimi-nappal várunk mindenkit.

...online behatolóinkat is.

Mivel az intézmény munkatársai folyamatosan dolgoznak a hírek, információk eljuttatásán, azonnal észlelték az online betörést, így informatikusaik még időben elhárították a további károkozás lehetőségét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában