Halloween

2023.10.28. 12:32

Csontvázak és boszorkányok lepték el Oroszlány utcáit +fotók

Tök jó napra, azaz egy félelmetesen izgalmas Halloween buliba hívta Móri Ildikó és csapata a gyermekeket és szüleiket október 27-én, péntek délután az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárba.

Wágner Zsanett

Félelmetesen nagy buli volt a házban

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

Félelmetes pókokkal volt tele az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár emeletére vezető lépcső, amik jelezték a haladási irányt a tök jó buliba. Bár ezek nélkül is odatalált volna a vendég a kamaraterem helyszínére, hiszen a sikolyokat váltott kacajok felé vezetett az út a programra.

Nemcsak a kamaraterem, ahol később lidérces mulatság, zumba és a jelmezverseny volt a program, hanem az előtte lévő tér is hamar megtelt az apróságokkal. Nem csoda, hiszen csillámtetoválással kedveskedtek a szervezők, valamint Halloween maszkok is készültek az asztaloknál.

A munka hősei bájitalért és nyalánkságokért állhattak sorba, végül zseblámpás cukorkakeresés zárta a napot a Kölcsey előtti téren, a Szent Borbálán.

Szlezákné Molnár Kata gyermekkönyvtáros díjazta a legötletesebb, legfélelmetesebb és a saját kézzel készített jelmezek közül a legjobbakat. Összesen 54 jelmez készült erre a napra, mindközül hárman vihettek haza édességcsomagot. Például Markovics Amira apácajelmeze ért jutalmat, Banai Erik csontváz és Cocoként kapott díjat, az Örömi-Gőgös család Wednesdayt és a sámánt jelenítette meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában