Gyász

2023.10.09. 12:01

Elhunyt Kecskéd nagyrabecsült háziorvosa

Tragikus hirtelenséggel, 67 éves korában elhunyt Dr. Tutervai István. A gyászban osztozik Kecskéd is, ahol 33 éven át volt háziorvos.

Wágner Zsanett

A sváb település nagyrabecsült háziorvosa október elsején, örökre lehunyta a szemét az otthonában – adta hírül többek között a kecskédi Facebook oldal is.

Dr. Tutervai István temetése október 14-én, szombaton 11 órakor lesz a sárisápi temetőben, katolikus szertartás szerint. A gyászoló család kérésére egy szál virággal lehet kifejezni a részvétet.

A háziorvosról megemlékeznek Kecskéden is: lelki üdvéért gyászmisét tartanak október 15-én, vasárnap 10.30-tól a Szent-Anna templomban.

Dr. Tutervai István 1956. március 11-én született, Dorogon. 1981-ben szerezte orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen. A Községi Tanács 1990. április 19-én választotta Kecskéd háziorvosává. Az egészségügyben végzett áldozatos munkájáért 2006. szeptember 27-én rangos elismeréssel tüntette ki őt Grúber Zoltán polgármester, átvehette a Kecskédért Emlékplakettet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában