Átalakul

2023.10.03. 13:20

Egyre többen kíváncsiak a focipálya látványos átalakulására Nyergesújfalun

Hosszú évtizedek után, az idén először nem a település egykori, valamikor gyakran nagyon hangos focipályája adott helyet a hagyományos búcsú forgatagának.

Fenyvesi Károly

Már látványosan alakul a park kialakítása

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. K.

Az élet más síkon zajlik tovább a homokos placcon. Többek közt jelentős földmunkák és térkövezés után, szemmel láthatóan magasabb szintre emelkedett az önkormányzat Zöld Város projektje keretében megvalósuló szabadidőpark kialakítása. A jelentős részében bekerített beruházási területen folyó munkálatokra egyre több helybeli kíváncsi. 

Látványos elemként emelkedik már a magasba egy torony, amely a nézelődök szerin egészen biztosan egy gyerekcsúszda starthelye lesz. A kialakításán dolgozó fővárosi cég munkásai nem hivatalosan elmondták, hogy ilyen magas indulóhelyet hazánkban még nem építettek fel.

A Zöld Város projekt kivitelezésére az önkormányzat, újrapályázás után, az eredeti negyvenmillió helyett, 180 millió forintos támogatást nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában