Gejzír

2023.10.03. 13:16

Brutális videó Esztergomból: több méter magasra lövelt fel a víz az egyik utcában

Egy építési területen végzett munka során megsérült töltővezeték okozta ezt a nem mindennapi látványt.

Kemma.hu

Töltővezeték sérüléséről posztolt az Északdunántúli Vízmű Zrt. október 3-án. A posztban többek között arról írnak, hogy a Simor János utcában történő munkálatok során történt a baleset, melyről egy arra járó szemfüles illető videót készített. A közzétett filmen az látható, hogy több méter magasra tör fel a talajból a víz a majdani McDonald’s étterem helyén végzett gépi ásás során.

Az október 3-ai Északdunántúli Vízmű Zrt. posztban elsőként arról írnak, hogy helyreállt a szolgáltatás, illetve jelzik, hogy vízhiány, sáros/koszos víz, levegős a rendszer, akkor a 06 80 426 426-os hibabejelentő vonalon lehet jelezni. A poszt folytatásban leírják, hogy „egy építési területen végzett munka során megsérült a töltővezeték”, majd arról is tájékoztatnak, hogy ebben a városrészben vízhiány várható, ami a Vaszary Kolos Kórházat érinti. Mivel az üzenet azzal kezdődik, hogy „a szolgáltatás mindenhol helyreállt”, így a vízhiányról szóló rész már redundáns.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában