Ne maradj le!

2023.10.29. 21:30

A nap legfontosabb hírei - 2023.10.29.

Összefoglaltuk a vasárnapi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Marika és férje, Tibor. A két kép között ötven esztendő van

Forrás: Beküldött

55 éve kötelezte el magát Marika a férje és a legendás tatabányai Lővér mellett. A korábbi Akvárium későbbi elnevezése Sopronhoz kötődik ugyan, de ma már Tatabányán is fogalom. Eszünkbe jut a legendás étterem, és annak üzletvezetője: Király Tiborné, vagy ahogy mindenki ismeri, a Lővér Marika. Jeles évfordulók kötődnek 2023-hoz: 55 éve dogozik a Lővérben, és ugyanennyi ideje mondta ki a boldogító igent férjének, aki társa a munkában, a mindennapokban.

Így veszi fel őszi kabátját Tata a hajnali órákban (fotók). Ködfátyolba burkolódzott láp, sárguló levelek, és a hajnali napfény sugarai - ezeket a jeleneteket mutatta meg közönségének Jakabházy Miklós, természetfotós.

Ezt a 17 éves bajszos fiatalt keresik a tatabányai zsaruk. A 17 éves Vimmer Dávidot október 21-e óta keresi a Tatabányai Rendőrkapitányság.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Iskolától a házig: különféle veszélyekre és azok elkerülhetőségére figyelmeztet a rendőrség. Hamis biztonságérzetet adhat a gyereknek, ha útközben a szülővel beszél telefonon. De jobb, ha fej- és fülhallgatót se használ!

Kocsis Máté: minden egyes terrorcselekményért a brüsszeli politika a felelős. Rendszeressé váltak az erőszakos, fegyveres támadások a határnál; az egyre erősödő migrációs nyomás egyre inkább hozza be a terrorizmust az Európai Unióba - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Okos kütyüvel is védekezhetünk vadkár ellen. Ősszel kezdődik és tél végéig tart a párzási időszak, több a vad az utakon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában