Itt vagyunk itthon

2023.09.30. 13:44

Videón a tatabányai flashmob: a Mostjó Zenekar a város lakóinak szívéhez szól +fotók

Flashmob, azaz villámcsődület keretében mutatta be új szerzeményét a Mostjó Zenekar a Vértes Agorája előtt. A különleges dal minden tatabányai szívén megpendíti a húrokat.

Kemma.hu

„Itt vagyunk itthon, a hegyek között a völgy ölében, ahol a Gerecse véd és a Vértes átölel ...” – ezekkel az örökbecsű dallamokkal kedveskedett a járókelőknek a Mostjó Zenekar, aminek tagjai úgy döntöttek, hogy írnak egy dalt szeretett városukról, Tatabányáról.

A szerzeményt szeptember utolsó hétvégéjén, szombat délelőtt mutatták be a Vértes Agorája előtt a nagyközönségnek egy flashmob keretében. A dal egyébként csatlakozott az ITT-HON-KA Alapítványhoz. A civil alapokon nyugvó szervezet célul tűzte ki, hogy segítse a Tatabányán élőket. A Németh Andrea és Horváth Sándor által életre hívott formáció több mint két évvel ezelőtt alakult, és azóta egyre több helyen tapsolhatnak a zenekarnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában