Gyász

2023.09.20. 08:47

Utolsó útjára kísérték Bakonyalja közkedvelt jegyzőjét

Életének hatvanharmadik évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Varga Sándor, Ácsteszér köztiszteletben álló jegyzője, a Bakonyszombathelyi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője.

Kemma.hu

Varga Sándor, Ácsteszér köztiszteletben álló jegyzője tragikus hirtelenséggel hunyt el

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Varga Sándor 1961. január 25-én született Zircen. Életét családjának és a köz szolgálatának szentelte. 2011. november 15-től Bakonyszombathely Község Önkormányzatának, majd 2014. január 1-től a Bakonyszombathelyi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjeként dolgozott. Rövid idő alatt kialakult betegségével folytatott küzdelem után tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Feladata ellátása során igyekezett megismerni magát a községet, az ott élő embereket és a problémájuk megoldásában segített, ha kérték tőle. Tevékenysége során összesen négy települést látott el: Bakonyszombathely, Ácsteszér, Súr és Csatka. Ácsteszér Község Önkormányzata és a Hivatal Ácsteszéri Kirendeltségének dolgozói nevében őszinte részvétüket fejezik ki a család részére. Varga Sándort utolsó útjára szeptember 16-án, szombaton kísérték a rédei református temetőben. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában