XXVI. Által-ér Vízi túra

2023.09.17. 09:37

Újra a flúgosoké lesz az Által-ér: bolondos evezősök versenyeznek majd a Vízi túrán

Október 7-én, szombaton rendezik meg a Tata - Szomód (Ferencmajor) és Dunaalmás közötti XXVI. Által-ér Vízi túrát.

Kemma.hu

Hamarosan ismét megrendezik a Mikoviny Sámuelnek emléket állító Tata - Szomód (Ferencmajor) és Dunaalmás közötti, XXVI. Által-ér Vízi túrát. A rajt a hagyományosan a Berta Malomnál lesz, várhatóan 9 óra 10 perckor. A gyülekező és a regisztráció reggel 8 órakor kezdődik a helyszínen. Az evezősöket 9 óra 10 perckor indítják el a 13 kilométeres távra. Ferencmajorban ingyenes frissítőállomás várja a résztvevőket – olvasható a Tata hivatalos Facebook-oldalán

Érkezés Dunaalmásra a nagy zsiliphez, ahol a Révalmási Tutajosok „Vendégmarasztaló babgulyással” várják a résztvevőket. Az „Élménysziget” is bemutatkozik Dunaalmáson, a Lovardában, ahol igazi falusi környezetben apró csodákkal, finom háztáji termékekből összeállított falusi vendégasztallal várják az érdeklődőket.

A bolondos kalandra kerékpárosokat és gyalogosokat is várnak, akik a Horváth Agrofarmhoz látogathatnak el, ahol egy helyi gazdálkodást tekinthetnek meg. Az evezősök nevezési díja 2 ezer forint lesz, amely magában foglalja a regisztrációt, egy emblémás pólót és az emléklapot. A vendégmarasztaló babgulyás Dunaalmáson a regisztrációnál kapott karszalaggal rendelkezők tányérjába kerül.

További információkkal Oláh András (30/549-2006, 20/596-48-80) és Mocsi Ádám (70/385-7981) áll az érdeklődők rendelkezésére a [email protected] e-mail címen is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában