Avatás

2023.09.10. 15:00

Új helyszínen kell kopogtatni a nagycsaládosoknak Tatabányán +fotók

Állófogadással egybekötött irodaavatót tartottak a nagycsaládosok a Béla király körtéren. Azon a városközponti helyszínen, ahol ezentúl minden pénteken 16 és 18 óra között megtalálható lesz a csaknem 30 éves egyesület.

Kemma.hu

Kinőtte kertvárosi irodáját, ezért új helyre költözött a Nagycsaládosok Egyesülete tatabányai szervezete. Igazság szerint már júniusban elkezdtek pakolni, de csak most értek a feladat végére a mára 124 tagcsaláddal bíró szervezet tagjai.

Nyírő Ferencné Melinda egyesületi elnök szerint az új helyszín kiváló lehetőség termelői vásárok megtartására, valamint adományosztó programok szervezésére is. Jankó Ildikó egyesületi titkár is nyilatkozott portálunknak. Elmondta, sokkal tágasabb az új otthonuk, egyebek mellett elkülönített vezetői irodát is be tudtak rendezni az épületben. Az adományok is elférnek, például a tanszerek. De a termelői méznek is nagyobb hely jut.

Azt már Szücsné Posztovics Ilona polgármestertől tudtuk meg, hogy a költözéshez nagyban hozzájárult a tatabányai önkormányzat is. Miként fogalmazott a városvezető, a nagycsaládosokkal különböző városi rendezvényeken keresztül kerülnek kapcsolatba és öröm látni, milyen szívvel-lélekkel végzik az önkéntes tevékenységet.

– A tatabányai önkormányzat mindig segítő jobbot nyújt azoknak a civil szervezetnek, akik a város életében hasznos tevékenységet végeznek. Először a Konzumban szerettünk volna biztosítani nekik az új helyszínt, de nagyon rossz állapotban voltak az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok, így a Béla király körtér 69. alatti épületrész mellett döntöttünk, amit díjmentesen biztosítunk számukra – mondta a városvezető.

A pénteki rendezvényre Szivárvány bohóc is megérkezett. A hangulatfelelős az apróságok kérésére szívesen festett csillámtetoválást az arcokra és kezekre, de lufit is szívesen hajtogatott. A 6 éves referenciával rendelkező bohóclány szerint mosolyogni, illetve szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog a világon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában