Fejlesztés

2023.09.09. 07:20

További két helyen fejleszti Esztergom a szennyvíz- és vízközmű hálózatát

A Csenkei út, Szamárhegy-Búbánatvölgynél városrész víziközmű hálózat kivitelezésének második ütemének novemberi indulásáról és az Akácos utca Csenkei út – Beszédes Sándor utca közötti szakasz szennyvíz- és közművíz hálózata már elkészült fejlesztéséről adtak hírt a városi honlapon.

Pöltl Zoltán

A novemberben induló beruházás során az érintett terület Meggyfás utca és Völgy utca közötti szakaszán ivó- és szennyvízhálózat kiépítését végzik majd a szakemberek mintegy 1,6 kilométer hosszan. A várhatóan egy évig tartó munkálatok kezdete kapcsán arról is tájékoztattak, hogy az újraengedélyezési eljárások miatt váratott magára eddig ez a kivitelezés. 

Az Akácos útnál történt útfejlesztésről így fogalmaznak a városi honlap cikkében, hogy az Akácos utca Csenkei út – Beszédes Sándor utca közötti szakaszon sikeresen elkészültek a helyreállítási munkák, ugyanakkor a földmunkák miatt műszakilag indokolttá vált az útburkolat pihentetése. Ennek folyománya, hogy a burkolat a megfelelő tömörséget 2024 nyarára érheti el, ekkor kerülhet majd rá a bitumen összetételű, végleges, szilárd burkolat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában